De KernTalenten methode wordt ingezet door deskundige en gecertificeerde analisten. Ze hebben een intensieve opleiding genoten om het hyper-persoonlijk en unieke KernTalenten-DNA voor cliënten op de juiste manier te duiden.

KernTalenten analyseren met…

Willem Stortelder en Hans Lips zijn samen goed voor meer dan 60 jaar ervaring in het bedrijfsleven.  Ze staan pragmatisch, doelgericht, creatief en humorvol in het leven.  Als gecertificeerde KernTalentenanalisten kennen zij zichzelf door en door en hebben ook zelf ervaren hoe frappant de link is tussen hun speelverleden en hun aard, aanleg en intrinsieke motivatie.  Als één van de eerste KernTalentenanalisten in Nederland breken zij een lans voor deze prachtige methode. Zij zijn van mening dat deze unieke manier van analyseren een plek verdient in het land van de persoonlijkheidstesten. Niets weerhoudt hen er dan ook van om deze methodiek aan te bieden aan eenieder die grip zoekt bij fundamentele beslissingen. Dat kan op individuele basis maar ook op het niveau van team-en organisatieontwikkeling.  Hierbij richten zij zich met name op het bedrijfsleven, op de overheid en op het onderwijs.

Hans
Portret-Hans-Lips-03“Ruim 20 jaar werkte ik binnen de reclame- en communicatiewereld. Gestart als grafisch ontwerper en geëindigd binnen de strategische marketing en communicatie. Vervolgens 10 jaar veel ervaring opgedaan bij een educatieve uitgeverij, onder andere als manager van een grote unit met een diversiteit aan specialisten. Zolang ik me kan herinneren, heb ik altijd sterk de behoefte gevoeld om er voor iemand te mogen zijn. Dit samen met een gezonde nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft en beweegt. Motivatie, levensstijl, doel, dilemma’s en keuzes. Ik houd van diepgang; het mag, moet zelfs, ergens over gaan.”
“In de zomer van 2011 heb ik het roer volledig omgegooid en ben ik hoogbegaafde (young)professionals en studenten gaan coachen en begeleiden. Mijn affiniteit met deze doelgroep is groot en dat helpt.
Inmiddels als gecertificeerd KernTalentenanalist heb ik ontdekt dat een analyse bijzonder veel bijdraagt aan fundamentele inzichten die van grote waarde zijn bij het ervaren van persoonlijk geluk en om datgene te gaan doen wat werkelijk bij je past. Uiteraard geldt dit voor iedereen en staat het los van of je nu wel of niet hoogbegaafd bent. Om telkens het indrukwekkende effect van een analyse bij een professional, student of team te mogen zien en ervaren geeft niet alleen enorm veel plezier, het versterkt mijn intrinsieke motivatie om werkelijk iedereen kennis te laten maken met deze bijzondere en unieke methode.”

Thuisbasis Vught
mobiel:   06 53 54 93 49
e-mail:  hans@kerntalentenontdekken.nl
Zie ook:  www.hanslipscoacht.nl

Willem
Portret-Willem-Stortelder-0“Ik was lang actief in de reclamewereld, ik werkte er als Account Director voor diverse bureaus. Daarna lag 15 jaar mijn focus op creativiteit, verandering en innovatie. Ik deed dat door programma’s en technieken te ontwikkelen, trainingen te geven, ontmoetingen te organiseren, artikelen te schrijven en op allerhand andere manieren om mensen te bewegen. Ik mag/mocht dat doen voor o.a. Basell, Rabobank Nederland, Politie Rotterdam Rijnmond, diverse Ministeries en Gemeenten, PGGM, Hogeschool Arnhem/Nijmegen, Saxion, SKF, Rijkswaterstaat, Flex/Innovationlab, en Red Bull.
Zo heb ik ontdekt wat mensen werkelijk beweegt, waarom ze de dingen doen of laten, waarvan ze energie krijgen en waarvan niet. Met de kennis van de KernTalenten kan ik dat nu zorgvuldiger dan ooit. Het geeft mij zeer veel voldoening als ik zo fundamenteel kan bijdragen aan iemands welbevinden, in de werkvreugde van een team of in de vitaliteit van een organisatie.”

Thuisbasis Lochem
mobiel:  06 45 06 63 31
e-mail:  willem@kerntalentenontdekken.nl
Zie ook:  https://willemstortelder.com