De KernTalentenmethode wordt ingezet door deskundige en gecertificeerde analisten. Ze hebben een intensieve opleiding genoten om het hyper-persoonlijk en unieke KernTalenten-DNA voor cliënten op de juiste manier te duiden.

KernTalenten analyseren met…

Willem Stortelder is goed voor meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven.  Hij staat pragmatisch, doelgericht, creatief en humorvol in het leven.  Als gecertificeerde KernTalentenanalist kent hij zichzelf door en door en heeft hij ook zelf ervaren hoe frappant de link is tussen zijn speelverleden en zijn aard, aanleg en intrinsieke motivatie. Als één van de eerste KernTalentenanalisten in Nederland breekt hij een lans voor deze prachtige methode. Hij is van mening dat deze unieke manier van analyseren een plek verdient in het land van de persoonlijkheidstesten. Niets weerhoudt hem er dan ook van om deze methodiek aan te bieden aan eenieder die grip zoekt bij fundamentele beslissingen. Dat kan op individuele basis maar ook op het niveau van team-en organisatieontwikkeling.  Hierbij richt hij zich met name op het bedrijfsleven, op de overheid en op het onderwijs.

Willem
Portret-Willem-Stortelder-0“Ik was lang actief in de reclamewereld, ik werkte er als Account Director voor diverse bureaus. Daarna lag 15 jaar mijn focus op creativiteit, verandering en innovatie. Ik deed dat door programma’s en technieken te ontwikkelen, trainingen te geven, ontmoetingen te organiseren, artikelen te schrijven en op allerhande andere manieren om mensen te bewegen. Ik mag/mocht dat doen voor o.a. Basell, Rabobank Nederland, Politie Rotterdam Rijnmond, diverse Ministeries en Gemeenten, PGGM, Hogeschool Arnhem/Nijmegen, Saxion, SKF, Rijkswaterstaat, Flex/Innovationlab, en Red Bull.
Zo heb ik ontdekt wat mensen werkelijk beweegt, waarom ze de dingen doen of laten, waarvan ze energie krijgen en waarvan niet. Met de kennis van de KernTalenten kan ik dat nu zorgvuldiger dan ooit. Het geeft mij zeer veel voldoening als ik zo fundamenteel kan bijdragen aan iemands welbevinden, in de werkvreugde van een team of in de vitaliteit van een organisatie.”

Thuisbasis Almen
mobiel:  06 45 06 63 31
e-mail:  willem@kerntalentenontdekken.nl
Zie ook:  https://willemstortelder.com