Je favoriete speelgoed of spel van toen verklapt je score op de 23 KernTalenten waarover elk mens beschikt.

Je favoriete speelgoed van toen en de spelletjes die je als kind het liefst speelde, zeggen alles over je KernTalenten van nu. ‘Een kind wordt niet creatief door met Lego te spelen, maar speelt graag met Lego omdat het al creatief is’. ‘Spelen met Lego’ spreekt je aard, potentieel en intrinsieke motivatie aan om functionele dingen te creëren. Dit inzicht, dat kinderen hun persoonlijkheid veruiterlijken in de keuze van hun speelgoed, activiteiten en sport, bleek de sleutel tot de eenvoudige maar trefzekere KernTalentenanalyse. En tot KernTalentenprofielen die een leven lang valide blijven.
lees verder …

Bij ieder mens kun je 23 KernTalenten vaststellen, deze werken allemaal op elkaar in. We stellen vast hoe sterk of klein ze zijn. Zo komen we tot een uniek KernTalentenprofiel gebaseerd op 97 miljard variabelen (we stoppen je niet in een vakje). We leggen het vervolgens vast in een rapport waarop je een leven lang kunt bouwen.

Hier zie je 8 van de 15 KernTalenten.  Alleen gecertificeerde analisten zijn in staat tot een valide een volledige analyse van je aard, je talent en innerlijke drijfveren.

Met een index van 0.84 Cronbach’s alpha heeft de KernTalentenmethode een zeer hoge betrouwbaarheidsfactor. (Bron: Vrije Universiteit Brussel)